foto NVAGT website 3.png

Leden detail

Mieke Desimpelaere

Adres
Bergstraat 9
8573 | Tiegem
België
Specialisaties
  • - jongvolwassenen
  • - relatietherapie
  • - trauma
  • - volwassenen
Herweeg van de gedachte alleen de vleugels.

Het geboeid zijn door mensen en existentiële vragen heeft me altijd verder aan het zoeken gezet.

Al meer dan 25 jaar heb ik een privépraktijk. Mijn praktijk bevind zich tussen de seizoenen van de appel-en perenbomen op Tiegemberg. Door het raam zien we de verstilde aanblik van de winter, het geduld van de lente, het groeien en voeden van de zomer of de belofte van de oogst in de herfst.
Vanuit mijn bagage kan je beroep doen op mij voor therapie, supervisie of coaching. Als start proberen we je vraag helder te krijgen. Samen gaan we op zoek hoe je stappen kan zetten om de vreugde in je gezin/relatie, je drive in je werk of het geluk in je leven (terug) te vinden.

Ik werk daarnaast als trajectcoach, docent en supervisor binnen de Arteveldehogeschool. Supervisie aan de opleiding Verpleegkunde, Ergotherapie en Creatieve Therapie zijn mijn hoofdopdracht. Zelfzorg voor de Hulpverlener (burn-out) is voor mij een centraal thema en ik geef hier rond ook verschillende workshops. Beeldend werken en creatieve opdrachten zijn een insteek die ik graag gebruik.

Na mijn basis in de Gezondheidszorg volgde ik een opleiding rond Theologie en Maatschappij, Gestalttherapie, Inspirerend Coachen, koppeltherapie... Ik ben NVAGT/EAGT erkend Gestalttherapeute en Supervisor. Ik ben ook gecertificeerd als Coach. Verder volgde ik korte opleidingen en vormingen rond mindfulness, familieopstellingen, non-verbaal beeldend werken, mandala tekenen, psycho-analyse, filosofie, geweldloze communicatie…Ik hou ervan mij verder te vervolmaken.