foto NVAGT website 3.png

Leden detail

Jeanet van Ramshorst

Adres
Draagmuur 50
3991 EP | Houten
Nederland
Specialisaties
  • - trauma
  • - volwassenen
Iets ervaren brengt meer verandering dan alles kunnen verklaren.

Vanramshorstconsult is een praktijk voor ervaringsgerichte psychotherapie in Houten.

Betrokkenheid, humor en duidelijkheid kenmerken mijn werkstijl. Ik houd van een persoonlijke en praktische manier van werken. Hierbij maak ik gebruik van onderbouwde methodieken. Twee methodieken die goed passen bij de Gestaltbenadering zijn brainspotting en het vat van zelfwaardering. Beide werken bij veel klachten snel en effectief..

Brainspotting is neurobiologische methode waarmee je pijnlijke ervaringen en emotionele blokkades zonder praten kunt oplossen. Hierdoor veranderen moeilijke gevoelens en ontstaat er ruimte om gedrag te veranderen. Een uitgebreide toelichting vindt u op mijn website op de betreffende pagina en in een blog.
Over het vat van zelfwaardering heb ik op mijn website een paar blogs geschreven die aan de hand van voorbeelden laten zien hoe dit werkt in therapie.

Het leven kan moeilijk zijn, maar het is niet iets wat ons alleen maar overkomt. Een resultaat van therapie is scherp krijgen en gaan ervaren hoe je met jezelf, je situatie en anderen omgaat. Daar zit veel verander kracht!
..
Via het menu op mijn website vindt u uitgebreider informatie over een aantal problematieken waarmee ik werk.